Tag Archives: buku mikrokontroler

Stop Watch dengan ATmega8535

Kabar apik sedulur kabeh ? Wektu iki awake dewe arep gawe aplikasi mikrokontroler ( boso jowone mikrokontroler opo to ? ) yoiku gawe ‘Jam Mandeg’ utowo Stop Watch. Alat – alat sik dibutuhke muk sederhana kok. Mikrokontroler jenis ATmega8535 utowo … Continue reading

Posted in Mikrokontroler AVR | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment